Pusat Produk

  • Fresh supermarket

    Pasar swalayan anyar

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.
  • Siemens

    Siemens

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.
  • Jeanswest

    Jeanswest

    show case / display cabinet / counter display glass / showcase / cabinet storage

    Digunakake minangka kasir lan nampilake barang ing toko

    Ukuran: Disesuaikan

    Werna: Disesuaikan

    Gaya: Modern, Mode

    • Bahan utama: MDF, Akrilik, LED, Kaca, Logam
    • Lumahing: CLukisan lear , Daya dilapisi
    • OEM / ODM: Ya
    • Pengepakan: karton nganggo palet utawa peti
    • MOQ: 1 set
    • Pangiriman: 20-30 dina
    • Wangun Adol: Adol pabrik langsung
    • Jangka Dagang: EXW, FOB, CIF, CIP, lsp
    • Bayaran: setoran 30%, 70% remit sawise nampa salinan BL
  • Rookie

    Rookie

    Shijiazhuang Changhong Bangunan Dekorasi Rekayasa Co, Ltd minangka spesialis layanan toko ONE-STOP kanthi pengalaman luwih saka 28 taun, kalebu konsultasi, desain, manufaktur, logistik, konstruksi, instalasi uga operasi lan perawatan ing saindenging China. Kanggo pasar jaban rangkah, layanan kalebu konsultasi, desain, prototipe, manufaktur, pangiriman. Kita nawakake solusi desain toko ritel lengkap kanggo saben ukuran lingkungan ritel. Apa iku remodel utawa ...
  • Whirlpool Chengdu Flagship Store

    Toko Kapal Whirlpool Chengdu

    Shijiazhuang Changhong Bangunan Dekorasi Rekayasa Co, Ltd minangka spesialis layanan toko ONE-STOP kanthi pengalaman luwih saka 28 taun, kalebu konsultasi, desain, manufaktur, logistik, konstruksi, instalasi uga operasi lan perawatan ing saindenging China. Kanggo pasar jaban rangkah, layanan kalebu konsultasi, desain, prototipe, manufaktur, pangiriman. Kita nawakake solusi desain toko ritel lengkap kanggo saben ukuran lingkungan ritel. Apa iku remodel utawa ...
  • Whirlpool Family Store Story House

    Omah Crita Toko Keluarga Whirlpool

    Shijiazhuang Changhong Bangunan Dekorasi Rekayasa Co, Ltd minangka spesialis layanan toko ONE-STOP kanthi pengalaman luwih saka 28 taun, kalebu konsultasi, desain, manufaktur, logistik, konstruksi, instalasi uga operasi lan perawatan ing saindenging China. Kanggo pasar jaban rangkah, layanan kalebu konsultasi, desain, prototipe, manufaktur, pangiriman. Kita nawakake solusi desain toko ritel lengkap kanggo saben ukuran lingkungan ritel. Apa iku remodel utawa ...
  • Naive blue

    Biru sing langsing

    Shijiazhuang Changhong Bangunan Dekorasi Rekayasa Co, Ltd minangka spesialis layanan toko ONE-STOP kanthi pengalaman luwih saka 28 taun, kalebu konsultasi, desain, manufaktur, logistik, konstruksi, instalasi uga operasi lan perawatan ing saindenging China. Kanggo pasar jaban rangkah, layanan kalebu konsultasi, desain, prototipe, manufaktur, pangiriman. Kita nawakake solusi desain toko ritel lengkap kanggo saben ukuran lingkungan ritel. Apa iku remodel utawa ...
  • meitu