Pusat Produk

  • Intelligent recognition

    Pangenalan sing cerdas

    Prilaku pelanggan lan pangenalan tumindak, atribut fisik pelanggan (umur, jenis kelamin, lsp.), Pangenalan aliran pelanggan, pangenalan emosi pelanggan, Identifikasi tampilan toko, area panas wong, identifikasi prilaku penjualan

  • ICBC 5G Future Bank Smart Hall

    Aula Cerdas Bank mbesuk ICG 5G

    Ing taun 2020, CH nyedhiyakake layanan konstruksi kanggo konstruksi jaringan bank 5G mbesuk ing cabang Zhonghua cabang shijiazhuang ICBC, nyadari kontrol cerdas lan ngawasi peralatan jaringan liwat manajemen lingkungan sing cerdas, entuk syarat pengurangan biaya konsumsi energi lan manajemen operasi jaringan sing apik . Konsumsi energi jaringan bisa dikurangi 30% liwat jaringan klumpukan platform digital liwat kesadaran global dadi adat ...
  • Huawei Plus authorized smart stores

    Toko cerdas resmi Huawei Plus

    Nyedhiyakake layanan nyopir toko cerdas kanggo toko Wuhan Chuhe Hanje, toko cerdas pertama sing diwenehake dening Huawei Plus ing China, nyadari kontrol cerdas lan ngawasi peralatan toko liwat manajemen lingkungan cerdas, memenuhi persyaratan pengurangan biaya konsumsi energi lan manajemen operasi jaringan sing apik, lan nyuda konsumsi energi jaringan nganti 30% liwat aplikasi platform. Data gerakan pelanggan, struktur umur, rasio pria / wanita lan lintasan staf toko ...
  • Ali cloud conference Tmall future store

    Ali maya konferensi Tmall toko mbesuk

    Nyedhiyakake layanan perangkat keras lan piranti lunak kanggo saluran pamukiman Tmall ing mangsa eksplorasi Ali Digital Store. Proyek iki nggunakake teknologi pangenalan praupan kanggo nyambungake platform identifikasi biometrik Ali lan platform pamukiman, lan sauntara kasebut nyedhiyakake layanan platform digital sensing universal kanggo Ali Digital Store.
  • China Telecom Lhasa, Chifeng smart Business Hal

    China Telecom Lhasa, Chifeng bisnis sing cerdas Hal

    Changhong nyedhiyakake layanan digital kayata pandhuan visual sing cerdas, brightening layar, tag rega elektronik, adegan interaktif lan liya-liyane kanggo sawetara bisnis cerdas China Telecom ing Xinjiang lan Inner Mongolia
  • Zhejiang Taizhou Telecom Interactive scene of smart business hall

    Zhejiang Taizhou Telecom pemandangan aktif ing aula bisnis cerdas

    Ngatur area pengalaman omah sing cerdas kanggo bisnis pilot Taizhou Telecom sing anyar, Pemindaian interaktif kode pemindaian interaktif, lan nyediakake manajemen lingkungan sing cerdas ing aula lan toko
  • Chifeng Telecom government and enterprise project  – digital exhibition hall

    Proyek pamrentah lan perusahaan Chifeng Telecom - aula pameran digital

    Changhong nyedhiyakake layanan digital kayata manajemen lingkungan cerdas, platform digital persepsi global, adegan tampilan holografik lan sapanunggalane kanggo ruang pameran digital Biro Pelayanan Urusan Pamrentahan Chifeng