Pusat Produk

  • Happy GO

    Sugeng GO

    Ngikat tawaran ing toko kanthi njupuk karakteristik sentimen konsumen Nyedhiyakake koleksi data kanggo operasi toko Gawe konsumen sesambungan karo game nalika blanja, saengga bisa nambah kesetiaan menyang toko

  • Intelligence off-hook

    Intelijen sing ora ana gandhengane

    Nalika telpon seluler dijupuk, layar muter video promosi sing relevan kanggo njupuk telpon Cacahake nomer telpon sing dijupuk lan pasang kanggo saben jinis Nyedhiyakake koleksi data kanggo operasi toko

  • Intelligent shelves

    Rak cerdas

    Mesin lan sensor kabeh-sijine dipasang ing rak tradisional, supaya rak-rak bisa duwe statistik The Times njupuk lan nyelehake ing toko Barang-barang ing rak bisa muter informasi sing relevan karo produk iki nalika pangguna njupuk Nyedhiyakake koleksi data kanggo operasi toko

  • Cloud Shelves

    Awan Awan

    Kabeh barang ing toko diselehake ing layar, lan pelanggan bisa ndemek kanggo njelajah lan milih Pelanggan bisa tuku barang kanthi mindhai kode Bisa njaluk toko online lan offline Nyedhiyakake koleksi data kanggo operasi toko

  • Smart Senseless Payment Channel

    Saluran Pembayaran Tanpa Sensitif Cerdas

    Kabeh barang ing toko diselehake ing layar, lan pelanggan bisa ndemek kanggo njelajah lan milih Pelanggan bisa tuku barang kanthi mindhai kode Bisa njaluk toko online lan offline Nyedhiyakake koleksi data kanggo operasi toko

  • Smart home experience box

    Kothak pengalaman omah sing cerdas

    Liwat kothak kanggo nggawe simulasi adegan omah sing cerdas, bisa nggawe pelanggan kanthi intuitif ngrasakake bentuk omah sing cerdas, sekaligus supaya para pelanggan ngrasakake efek nyata saka kombinasi adegan produk omah sing cerdas

  • Intelligent Cloud cabinet

    Kabinet Cloud sing cerdas

    Ringkesan fungsional: Dhukungan pusat arsip tanpa manajemen Ndhukung proses ujian lan persetujuan perusahaan lan institusi kanggo nyadari utang lan arsip independen. Dhukungan sing gegandhengan karo sistem keamanan Gawe potret prilaku para utang lan ngoptimalake panyimpenan arsip. Nyedhiyakake pangenalan praupan, kode identitas loro dimensi identitas, kertu karyawan telung metode otentikasi

  • Touch Guide terminal unit

    Tutul unit terminal Pandhuan

    Dibandhingake karo pandhuan tradisional, sabuk cahya dhasar ditambahake kanggo area Pandhuan visual utawa statistik pilihan produk Nyedhiyakake koleksi data kanggo operasi toko