Pusat Produk

  • Jewelry cabinet

    Kabinet perhiasan

    Kabinet perhiasan / showcase / kabinet penyimpanan / counter tampilan kaca

    Digunakake minangka kasir lan nampilake barang ing toko

  • acrylic accessory display / Acc display / show stand / display stand

    tampilan aksesoris akrilik / tampilan Acc / tampilan ngadeg / tampilan

    Ukuran Bahan Akrilik Khusus Bahan Modern, Mode Utama Bahan Akrilik Lumahing N / A OEM / ODM Ya Kemasan karton nganggo palet utawa peti MOQ 1set Pengiriman 20-30 dina Wujud Penjualan Pabrik Langsung Jual Jualan Dagang EXW, FOB, CIF, CIP, lsp Bayaran 30 % deposit, 70% remit sawise nampa salinan BL Kabeh produk bisa disesuaikan kanggo klien Wilayah pabrik yaiku 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, karya plastik ...
  • Display Table

    Tabel Tampilan

    tampilan Meja / stand / unit lantai / tampilan counter khusus digunakake minangka kasir lan barang tampilan ing toko

  • Makeup display stand

    Tampilan dandanan

    • Utama Counter / Counter Storage / Counter Tampilan / Showcase

    Digunakake minangka kasir lan nampilake barang ing toko

    Ukuran: Disesuaikan

    Werna:  Grey Ijo Putih

    • Gaya: Modern, Mode
    • Bahan utama: MDF, Akrilik, LED
    • Lumahing: CLukisan lear
    • OEM / ODM: Ya
    • Pengepakan: karton nganggo palet utawa peti
    • MOQ: 1 set
    • Pangiriman: 20-30 dina
    • Wangun Adol: Adol pabrik langsung
    • Jangka Dagang: EXW, FOB, CIF, CIP, lsp
    • Bayaran: setoran 30%, 70% remit sawise nampa salinan BL
  • wall bay

    teluk tembok

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.

  • display stand

    ngadeg tampilan

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.

  • display stand

    ngadeg tampilan

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.

  • Black showcase

    Pameran ireng

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.

  • Black booth

    Booth ireng

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.

  • Set of tables

    Setel tabel

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.

  • Round display stand

    Deleng tampilan bunder

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.

  • Clothing metal display rack

    Rak tampilan logam klambi

    Area pabrik kita 42000 meter persegi, lan duwe departemen R&D lan 20 insinyur, lokakarya kayu, lokakarya logam, lokakarya plastik, lokakarya nyeri, lokakarya PC, lan 3 gudang. QC ngontrol kabeh proses saka materi tekan pangiriman produk. Sampeyan kudu wareg karo kualitas. Pabrik bengkel kasebut pancen sesuai karo jadwal, mula saben pesanan bisa dikirim tepat waktu.