Pusat Produk

  • S-Store

    S-Store

    Kontrol lingkungan sing cerdas + Pencegahan epidemi cerdas

    Simpen manajemen peralatan sing cerdas

    Sistem Toko tanpa manajemen

    Pangenalan sing cerdas

    Pelacakan digital lan manajemen proses konstruksi toko

  • Intelligent epidemic prevention-Ultraviolet light wisdom disinfection platform

    Pencegahan epidemi cerdas - Platform desinfeksi kawicaksanan cahya Ultraviolet

    Lampu cerdas UV beda banget karo disinfeksi monomer umum, intelijen induksi lan intelijen monomer. Nduweni macem-macem proteksi cerdas, kayata "kontrol nirkabel jarak jauh, proteksi induksi awak manungsa, peringatan status disinfeksi, gangguan personel lan penutupan kesalahan, desinfeksi wektu otomatis", sing bisa ngrampungake masalah kontrol dhasar kanggo alat desinfeksi tradisional. Produk iki nggawe desinfeksi ultraviolet saka rumah sakit, laboratorium lan papan profesional liyane, ditambahi lift, ruang kantor / konferensi, restoran / kantin, supermarket, stasiun / stasiun subway, bioskop lan papan aplikasi liyane, minangka senjata paling apik kanggo nyegah lan ngontrol panyebaran virus nular.

  • Intelligent environmental control

    Kontrol lingkungan sing cerdas

    Liwat induksi swara lan listrik sing cerdas kanggo nyadari kontrol cerdas saka macem-macem faktor lingkungan ing aula, bisa ngubungake AC, sistem lampu, sistem udara seger, tirai, lsp.

  • Ali cloud conference Tmall future store

    Ali maya konferensi Tmall toko mbesuk

    Nyedhiyakake layanan perangkat keras lan piranti lunak kanggo saluran pamukiman Tmall ing mangsa eksplorasi Ali Digital Store. Proyek iki nggunakake teknologi pangenalan praupan kanggo nyambungake platform identifikasi biometrik Ali lan platform pamukiman, lan sauntara kasebut nyedhiyakake layanan platform digital sensing universal kanggo Ali Digital Store.
  • Huawei Plus authorized smart stores

    Toko cerdas resmi Huawei Plus

    Nyedhiyakake layanan nyopir toko cerdas kanggo toko Wuhan Chuhe Hanje, toko cerdas pertama sing diwenehake dening Huawei Plus ing China, nyadari kontrol cerdas lan ngawasi peralatan toko liwat manajemen lingkungan cerdas, memenuhi persyaratan pengurangan biaya konsumsi energi lan manajemen operasi jaringan sing apik, lan nyuda konsumsi energi jaringan nganti 30% liwat aplikasi platform. Data gerakan pelanggan, struktur umur, rasio pria / wanita lan lintasan staf toko ...
  • ICBC Intelligence Network Smart Hall

    Aula Cerdas Jaringan Intelijen ICBC

    Ing taun 2019. CH nyedhiyakake layanan jaringan cerdas kanggo Shijiazhuang Branch lan Heping Sub-cabang Industrial and Commercial Bank of China, nyadari kontrol cerdas lan ngawasi peralatan jaringan liwat manajemen lingkungan cerdas, lan nyukupi persyaratan nyuda biaya konsumsi energi lan manajemen sing apik. operasi jaringan. Konsumsi energi jaringan bisa dikurangi 30% liwat aplikasi platform. Jaringan pengumpulan platform digital liwat awa global ...
  • ICBC 5G Future Bank Smart Hall

    Aula Cerdas Bank mbesuk ICG 5G

    Ing taun 2020, CH nyedhiyakake layanan konstruksi kanggo konstruksi jaringan bank 5G mbesuk ing cabang Zhonghua cabang shijiazhuang ICBC, nyadari kontrol cerdas lan ngawasi peralatan jaringan liwat manajemen lingkungan sing cerdas, entuk syarat pengurangan biaya konsumsi energi lan manajemen operasi jaringan sing apik . Konsumsi energi jaringan bisa dikurangi 30% liwat jaringan klumpukan platform digital liwat kesadaran global dadi adat ...
  • Chifeng Telecom government and enterprise project  – digital exhibition hall

    Proyek pamrentah lan perusahaan Chifeng Telecom - aula pameran digital

    Changhong nyedhiyakake layanan digital kayata manajemen lingkungan cerdas, platform digital persepsi global, adegan tampilan holografik lan sapanunggalane kanggo ruang pameran digital Biro Pelayanan Urusan Pamrentahan Chifeng
  • Zhejiang Taizhou Telecom Interactive scene of smart business hall

    Zhejiang Taizhou Telecom pemandangan aktif ing aula bisnis cerdas

    Ngatur area pengalaman omah sing cerdas kanggo bisnis pilot Taizhou Telecom sing anyar, Pemindaian interaktif kode pemindaian interaktif, lan nyediakake manajemen lingkungan sing cerdas ing aula lan toko
  • China Telecom Lhasa, Chifeng smart Business Hal

    China Telecom Lhasa, Chifeng bisnis sing cerdas Hal

    Changhong nyedhiyakake layanan digital kayata pandhuan visual sing cerdas, brightening layar, tag rega elektronik, adegan interaktif lan liya-liyane kanggo sawetara bisnis cerdas China Telecom ing Xinjiang lan Inner Mongolia