China Mobile

Kasedhiya layanan kasebut ing Hebei, Gansu, Guangdong, Mongolia Inner lan Hubei wiwit taun 1999. Kanthi umur 4G, China Mobile mréntah supaya munculé generasi generasi anyar,

lan alat komunikasi kanthi teknologi sing kuat rumangsa duwe inovasi utama. Mung kanggo iki, kita nggabungake lingkungan, alat peraga, lampu, lan peralatan. Ditulis manawa alat peraga kita ngirim pesen lan citra China Mobile kanthi luwih apik.

  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project