BUDAYA KITA

Nilai Inti: Ngormati, integritas, tanggung jawab, inovasi, praktik lan kolaborasi

Tujuane: Kanggo nganggep klien minangka orientasi, nggawe nilai, njupuk kepentingan kabeh pihak (pelanggan, karyawan, pemegang saham, pemasok lan masyarakat) dadi pertimbangan, lan mupangat kanggo masarakat.

Strategi: Minangka operator sing nggabungake dekorasi, konstruksi lan manajemen toko, kita nyedhiyakake layanan toko sing beda kanggo perusahaan merek, terus fokus marang klien gedhe, lan nyoba nggawe rantai ekologis nilai pelanggan sing berorientasi mbesuk.

Tujuan: Dadi perusahaan terkemuka ing industri konstruksi toko Cina.

Sesanti: Dadi utusan kaendahan lan panyipta ruang bisnis ijo