Bintang 6C bakal dibukak ing SNIEC tanggal 02 Sep 2020

140+ panyedhiya solusi ritel berkualitas tinggi saka limang bidang, kalebu perlengkapan toko & peralatan toko, desain toko, merchandise visual, teknologi ritel cerdas, peralatan lampu, peralatan katering & hotel lan sistem pendinginan, saling bersaing, lan miwiti bab anyar ing ritel. Akeh kolega saka industri kasebut nglumpuk ing lapangan kanggo ngerti tren industri, golek mitra lan ngrembug babagan tren pangembangan mbesuk

Minangka mitra strategis C-STAR, operator nggabungake dekorasi, konstruksi lan manajemen toko --- Chang Hong, wis nem pameran kaping enem ing pameran kasebut. Ing taun iki, kita wis ketemu maneh (kios N1B46), nampilake adegan ritel cerdas anyar kanggo sampeyan

CH ngetrapake informasi lan Teknologi BIM kanggo nyadari integrasi rong jinis konstruksi toko komersial liwat integrasi produk lan produk cerdas, nyedhiyakake layanan konstruksi toko sing beda kanggo perusahaan merek, kanthi efektif ningkatake kualitas toko lan mupangat ekonomi, ngoptimalake lingkungan ritel lan nambah pengalaman pelanggan. Sing narik akeh pamirsa profesional lan kanca media supaya mandheg lan ngrembug

Sanalika, CH uga ngluncurake rong siaran langsung online ing dina kapisan, nampilake gambar sing luwih apik kanggo wong sing ora bisa teka ing adegan lan nuduhake informasi utama industri.

Ing wayah esuk tanggal 2, kanthi bimbingan Direktur Desain Ms. Wang Guiling lan Kepala Insinyur Mr. Wu Xinwei, kita nonton C-STAR 2020 ing pameran profesional cloud ing limang bidang utama, paviliun ritel sing cerdas, jendela pertama tantangan pemasaran, lsp. Kanggo sinau tren industri paling anyar. Ing wayah sore, kita ngajak Direktur R&D Pak ZhangWei, GM pusat BIM, Mr. CuiYaoto, nuduhake aplikasi BIM ing toko komersial lan ritel cerdas: kawicaksanan pasar, menehi interpretasi profesional lan jero.


Wektu kiriman: Apr-30-2021