Warta Changhong

House Omah NIO Center Pusat Nio kaping 24 ing Harbin

Changhong nyedhiyakake layanan bangunan toko NIO House ing Harbin. Minangka pusat nio pertama ing provinsi sisih lor-wétan, NIO House dununge ing tengara kutha - Central Street.

1  NIO

2 NIO 3 NIO NIO 

Anjog Ideal ("Lixiang" ing basa Cina)

Tanggal 12 Juni, changhong nyedhiyakake layanan total 5 pusat ritel saka Leading Ideal ("Lixiang" ing basa Tionghoa) kalebu Pusat ritel Changsha Meixi Lake Bubugao Xintiandi, Pusat Ritel Nanchong Wangfujing, Pusat Eceran Jiangmen Darongcheng, Pusat Eceran Dongying Wanda, Harbin Wanxiang Pusat Eceran

 

Changhong as operator integrasi konstruksi lan manajemen toko komersial, bakal terus nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan

ersd


Wektu kiriman: Jul-26-2021