Pertunjukan Pusat Pusat Pameran Changhong

Tanggal 25 April, upacara penyerahan Kompetisi Desain Antariksa Internasional China Divisi Hebei lan Persatuan Industri Dekorasi Arsitektur Hebei 2019-2020 Kompetisi Desain Seni Lingkungan sukses dianakake ing Pusat pameran Changhong. Iki ora mung lelungan sing mulya kanggo para desainer. Iki uga minangka pesta akademik. Pimpinan asosiasi industri dekorasi arsitektur Hebei, wakil asosiasi sing relevan, presiden perguruan tinggi profesional sing relevan, sarjana, hakim kompetisi, desainer lan kolega saka kabeh lapisan masarakat meh 200 wong sing melu nyekseni wayahe sing mulya iki.


Wektu kiriman: Jun-28-2021