Konferensi Teknologi CCDF _ Tipe majelis kanggo Changhong

Komite Pengatur Forum Industrial Design lan Forum Pengembangan Integrasi Industri Pertama lan Konferensi Tahunan Teknologi Tampilan Komersial CCDF China diwiwiti lan diadegake dening asosiasi industri lan perusahaan terkemuka sing kadaptar miturut ukum ing saindenging negara. Misi kasebut yaiku kanggo nambah kemampuan dhasar industri lan level rantai industri, lan ningkatake kemajuan teknologi ing industri kasebut. Forum Pertama & Konferensi Tahunan Teknologi Changhong Fokus ing "Kasus Desain, Teknologi, Digitisasi lan Aplikasi".

Rapat utama papan rapat tipe teknologi patemon teknologi CCDF dirilis kaping pisanan kanggo Changhong. Papan utama dununge ing China • Pabrik Taman Industri ZhengdingChanghong, nggunakake desain teknologi BIM, instalasi proses perakitan, aplikasi teknologi saiki ana ing level paling dhuwur perakitan komersial, ningkatake efisiensi, nyepetake periode konstruksi, proteksi karbon lan lingkungan sing kurang.

Desain lan perencanaan Changhong ing papan utama rapat tahunan teknologi: Area resepsi lan keamanan cerdas ing lantai siji, tembok tampilan budaya, lawang mlebu pamilik klub, toko pengalaman Huawei, toko pengalaman Xiaomi, aula bisnis China Telecom 5G, Toko pengalaman Nike, area pameran rantai pasokan, platform multi-fungsi, area ruang tunggu, area negosiasi lan venue utama multi-fungsional


Wektu kiriman: Jun-28-2021