Warta

  • Changhong News

    Warta Changhong

    (Omah NIO) Pusat Nio kaping 24 ing Harbin Changhong nyedhiyakake layanan bangunan toko NIO House ing Harbin. Minangka pusat nio pertama ing provinsi sisih lor-wétan, NIO House dununge ing tengara kutha - Central Street. Anjog Ideal ("Lixiang" ing Cina) Tanggal 12 Juni, ...
    Waca liyane
  • Changhong Exhibition Center First Show

    Pertunjukan Pusat Pusat Pameran Changhong

    Tanggal 25 April, upacara penyerahan Kompetisi Desain Antariksa Internasional China Divisi Hebei lan Persatuan Industri Dekorasi Arsitektur Hebei 2019-2020 Kompetisi Desain Seni Lingkungan sukses dianakake ing Pusat pameran Changhong. Iki ora mung lelungan kamulyan kanggo de ...
    Waca liyane
  • CCDF Technology Conference _ Assembly type for Changhong

    Konferensi Teknologi CCDF _ Tipe majelis kanggo Changhong

    Panitia Pengurus Desain Industri Pertama lan Forum Pengembangan Integrasi Industri lan Konferensi Tahunan Teknologi Tampilan Komersial CCDF China wis diwiwiti lan diadegake dening asosiasi industri lan perusahaan terkemuka sing kadaptar miturut ukum ing ...
    Waca liyane
  • The 6thC-star will be openedin SNIEC on Sep. 02, 2020

    Bintang 6C bakal dibukak ing SNIEC tanggal 02 Sep 2020

    140+ panyedhiya solusi ritel berkualitas tinggi saka limang lapangan, kalebu perlengkapan toko & peralatan toko, desain toko, merchandise visual, teknologi ritel cerdas, peralatan lampu, peralatan katering & hotel lan sistem pendinginan, saling ...
    Waca liyane
  • EuroShop 2020

    EuroShop 2020

    EuroShop bakal dianakake ing pusat pameran Dusseldorf, kutha paling gedhe nomer lima ing Jerman, wiwit tanggal 16 nganti 20 Februari 2020. Pengaruh EuroShop ing industri ritel dadi peringkat pertama ing donya. Pameran iki kaperang dadi 17 ruang pameran kanthi area pameran ...
    Waca liyane
  • In September 2019, Chang Hong( CH ) is 27 years old.

    Ing wulan September 2019, Chang Hong (CH) umure 27 taun.

    Ing wulan September 2019, Chang Hong (CH) umure 27 taun. Kanggo wong, umur iki kebak para mudha lan semangat, ngupayakake tuwuh lan diwasa. Wutah CH ora bisa dipisahake saka upaya lan kerja keras wong CH, lan masarakat CH luwih ora bisa dipisahake karo dhukungan ...
    Waca liyane