Pusat Produk

  • S-Store

    S-Store

    Kontrol lingkungan sing cerdas + Pencegahan epidemi cerdas

    Simpen manajemen peralatan sing cerdas

    Sistem Toko tanpa manajemen

    Pangenalan sing cerdas

    Pelacakan digital lan manajemen proses konstruksi toko

  • Intelligent epidemic prevention-Ultraviolet light wisdom disinfection platform

    Pencegahan epidemi cerdas - Platform desinfeksi kawicaksanan cahya Ultraviolet

    Lampu cerdas UV beda banget karo disinfeksi monomer umum, intelijen induksi lan intelijen monomer. Nduweni macem-macem proteksi cerdas, kayata "kontrol nirkabel jarak jauh, proteksi induksi awak manungsa, peringatan status disinfeksi, gangguan personel lan penutupan kesalahan, desinfeksi wektu otomatis", sing bisa ngrampungake masalah kontrol dhasar kanggo alat desinfeksi tradisional. Produk iki nggawe desinfeksi ultraviolet saka rumah sakit, laboratorium lan papan profesional liyane, ditambahi lift, ruang kantor / konferensi, restoran / kantin, supermarket, stasiun / stasiun subway, bioskop lan papan aplikasi liyane, minangka senjata paling apik kanggo nyegah lan ngontrol panyebaran virus nular.

  • Intelligent environmental control

    Kontrol lingkungan sing cerdas

    Liwat induksi swara lan listrik sing cerdas kanggo nyadari kontrol cerdas saka macem-macem faktor lingkungan ing aula, bisa ngubungake AC, sistem lampu, sistem udara seger, tirai, lsp.