Hubungi Kita

Shijiazhuang Changhong Bangunan Dekorasi Rekayasa Co, Ltd

26F., Shangde Plaza No.8 Kangle Street Shijiazhuang China

Telpon: 0311-89196525, 86-311-89196510

Whatsapp / No Mobile: 86-13930196800, 86-13903311196

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00 Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita