Riwayat Perusahaan

Obat oyot [1992- 2006]

Bekerjasama karo Jeanswest

miwiti layanan kanggo industri Keuangan , Industri asuransi lan Bank

dibangun toko demonstrasi pertama ing China kanggo seluler China, wiwiti kerja sama

Bisa kanggo China Telecom

mbangun toko unggulan ponsel paling dhuwur ing saindenging jagad iki kanggo Motorola, miwiti nggawe toko ing saindhenging China kanggo Motorola, lan CH dadi pemasok perlengkapan toko global Motorola

Sedna Freebie

Obat oyot [2010- 2015]

dibangun toko kanggo Deppon sewu toko ing atus kutha

Prada milih operator operasi lan pemeliharaan toko ing China

Ngrampungake 1600 toko sing bakal dibangun saben taun

Layanan kanggo Roti N Butter kanggo mbangun 60 toko

Bukak lapangan industri perkakas omah anyar, industri dekorasi toko O2O lan industri dekorasi toko panganan

Sedna Freebie

Obat sing wis bosok [2016-]

Menang proyek Huawei SI3.0, nyetel rekor anyar 937 toko sing dikirim dening siji merek sajrone sewulan

Nggawe kerjasama karo Lenovo, Adidas, Nio

dadi pemasok JD, Alibaba. Lan menang proyek Huawei SI3.5

Sedna Freebie