Babagan Kita

Shijiazhuang Changhong Bangunan Dekorasi Rekayasa Co, Ltd

Regane pabrik

Kualitas dhuwur

Siji pangiriman

Pengalaman 30 taun

Solusi siji-mandeg

Profil Perusahaan

Changhong didegaké ing taun 1992 ing Shijiazhuang Hebei China, cedhak Beijing.
Changhong nyedhiyakake layanan toko sing beda kanggo perusahaan merek, dadi utusan kaendahan lan pencipta ruang bisnis ijo minangka visi kita.
Penghormatan, integritas, tanggung jawab, inovasi, praktik lan kolaborasi minangka nilai inti.
Ing pasar China, CH duwe spesialisasi kanggo nggawe layanan toko mandheg ing ritel, kalebu desain, pabrik, logistik, sawise dibangun sawise layanan lan layanan perawatan

Kanggo pasar jaban rangkah, kita ngrancang, nggawe lan ngekspor kabeh jinis perlengkapan toko.

Pabrik kita dhewe yaiku 42.000 meter persegi, duwe lokakarya kayu, lokakarya logam lan lokakarya plastik, lokakarya lukisan lan lokakarya nutupi bubuk.

Lan duwe peralatan produksi canggih kayata Panel Dividing Saw, Mesin Nesting CNC kanthi AL + UL, Mesin Bor 6 sisi CNC, Titik CNC menyang pusat mesin Bor. Produk wis diekspor menyang 30 negara, lan klien wis wareg karo kita. Sugeng rawuh ngunjungi lan priksaan, kita seneng menehi layanan sing paling apik.

Desain

Pay manungsa waé kanggo masyarakat, ayu lingkungan, pengacara ijo, lan tumindak minangka perancang kaendahan. Nglindhungi ekonomi, ayu, hemat energi lan perlindungan lingkungan minangka arah lan target desain CH kanggo ngorek lan nggedhekake papan desain sing luwih jero

Pabrik

Majelis komponen lan distribusi sakabehe diwujudake gumantung karo R&D lan basis produksi.
6 pusat manufaktur, saben pusat diwenehake karo macem-macem lini produksi kanthi otomatis lan semi-otomatis, lan bisa ngatur produksi kanthi fleksibel sesuai karo volume pesanan klien.
Utamane, kita ngatur layanan khusus lan mode produksi khusus kanggo pesenan pribadi, kanggo memenuhi permintaan pesanan tartamtu lan urutan jumlah klien.
Proses aliran kanthi operasi cabang bisa digawe kanggo alat peraga akeh.
Nyedhiyakake syarat sing cepet, macem-macem lan khusus kanggo klien

Logistik

CH diwenehake karo sistem manajemen logistik panyimpenan modem, lan nyadari manajemen sistematis nyata-wektu lan visual kanggo tuku produk, pemasaran, panyimpenan, lan pelacakan transportasi logistik kanthi pitulung kode batang lan teknologi informasi phaser nirkabel. Kangge, klien bisa takon babagan tondo asto transportasi lan kuitansi produk kanthi nyata liwat peralatan terminal sesuai karo nomer pesenan sing cocog.

Pusat logistik kalebu telung departemen: departemen pengiriman, departemen panyimpenan lan departemen transportasi, kanthi area panyimpenan 11000 meter persegi, kalebu 5000 meter persegi gudang pusat lan 25 gudang cabang. Kapasitas panyimpenan sumebar ing saindenging negara lan bisa nyedhiyakake layanan distribusi lan transportasi nasional kanggo para pelanggan.

Ing strategi mbesuk, kita bakal "informasi jadwal penjadwalan logistik, tepat waktu; Cara nyuda biaya lan ningkatake daya saing produk; Nyedhiyakake informasi penjadwalan nasional sing berkualitas lan efisien, nggawe distribusi logistik luwih aman, nglacak kabeh proses lan luwih ningkatake" minangka target utama, terus ningkatake daya saing manajemen, nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan pergudangan lan logistik sing luwih sampurna, lan dadi landasan sing kuat kanggo layanan CH "one-stop"

Mbangun Metu

Kanthi nutupi kantor cabang ing wilayah sing beda-beda, kita nggabungake sumber daya berkualitas tinggi ing papan lokal lan menehi tanggepan cepet kanggo kabutuhan pelanggan kanthi akurat kanggo toko-toko Mbangun.

+

30+ kantor cabang ing saindenging negara

dina

17 dina kanggo ngrampungake toko

dina

5 dina kanggo ngrampungake toko ing toko

+

200 tim konstruksi lini pertama

h

Tanggepan kanthi 3 jam

Layanan purna jual online 7x24

Layanan Pangopènan

CH nyukupi kabutuhan pangopènan para klien ing lingkungan ritel (fasilitas, peralatan, bahan, urusan toko lsp) sawise dibangun toko lan menehi manajemen standarisasi sing cocog.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap